Πωπω-γλέντια!

Το Κέντρο Προώθησης της Σεξουαλικής Υγείας διενήργησε  (Τα Νέα 22.08.09) τις δύο μεγαλύτερες μέχρι σήμερα έρευνες για την ανορθόδοξη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στην αμερικανική Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής. Σύμφωνα μ’ αυτά, το 45% των Αμερικανών ανδρών, είτε μόνοι είτε με παρέα, έχουν χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους δονητή ή άλλο ερωτικό βοήθημα. Και για όποιον δεν κατάλαβε την παραπάνω διατύπωση, η γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν διευκρινίζει: «Οι άνδρες δεν βάζουν τον δονητή ούτε στο αυτί ούτε στη μύτη, αλλά στον πρωκτό. Διότι το ανθρώπινο ον αρσενικού φύλου μπορεί να αισθανθεί απόλαυση και από εκεί».

Επειδή οι Γάλλοι βρήκαν το 45% πολύ υψηλό ποσοστό, έκαναν μία δική τους πρόχειρη έρευνα και διαπίστωσαν ότι και οι συμπατριώτες τους έχουν τις ίδιες ανησυχίες, αν και δεν έχουν την ίδια προθυμία να το ομολογήσουν. Από την υπεύθυνη ενός οίκου ερωτικών βοηθημάτων οι Γάλλοι ερευνητές πληροφορήθηκαν ότι ορισμένα ερωτικά βοηθήματα επινοούνται για τις γυναίκες και τελικά τα αγοράζουν οι άνδρες. 

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή ενός βοηθήματος με μορφή δακτύλου, το οποίο σχεδιάστηκε από λεσβίες για λεσβίες, ωστόσο τα μισά από τα πωληθέντα τεμάχια αγοράστηκαν από άντρες. Μια άλλη περίπτωση είναι το «Κουνέλι» (άραγε το πνιγμένο;), ένα καθαρά γυναικείο βοήθημα, αφού προορίζεται να διεγείρει ταυτόχρονα τον κόλπο και την κλειτορίδα. Ώσπου ένας παιχνιδιάρης πωλητής του εν λόγω οίκου δοκίμασε μια πιο… προστατική χρήση του. Στη συνέχεια, αυτός  ο –έμπειρος πια- πωλητής δεν προλάβαινε να πουλάει το Κουνέλι σε άντρες! «Η πρωκτική απόλαυση και η διέγερση του προστάτη είναι ολοένα και λιγότερο ταμπού για τους άνδρες και το εν λόγω παιχνίδι είναι θαυμάσια προσαρμοσμένο για την ηδονή αυτή στον άνδρα», διευκρινίζει η υπεύθυνη του οίκου ερωτικών βοηθημάτων. 

Η ίδια θεωρεί ότι αρκετοί άντρες αποφεύγουν ακόμη τους εξειδικευμένους οίκους βοηθημάτων και προτιμούν να δανείζονται τον δονητή, που προορίζεται για τον κόλπο ή την κλειτορίδα της γυναίκας τους, για να διεγείρουν τον πρωκτό τους. Ο δονητής παραδοσιακά απευθύνεται στο σημείο G της γυναίκας, αλλά μερικοί άντρες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της εξερεύνησης τον φέρουν σε επαφή με απόκρυφους μύες, αυξάνοντας τη στύση και την απόλαυση. Έτσι, ο δονητής γίνεται κοινόχρηστο ερωτικό βοήθημα σε κάποια ζευγάρια. Κάποια άλλα ζευγάρια διαθέτουν δύο ζεύγη δονητών θηλών (!!!!!), αφού αμφότεροι οι σύντροφοι θέλουν να τους χρησιμοποιούν.

 Λεβέντες, δείξτε αυτοσυγκράτηση με τα βοηθήματα. Βάλανε οι άλλοι φωτιά στην Αττική μας, μη βάλουμε κι εμείς φωτιά στο Βόλο μας.

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πωπω-γλέντια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s