Μία λιγότερη

Χτες το βράδυ ακούγοντας τον Χοντρό να ανακοινώνει την παραίτησή του από την αρχηγία της ΝΔ και την επάνοδό του στην τάξη των μοναχών βουλευτών καταχάρηκα. Έφυγε από τη μέση η μία από τις τρεις φαμίλιες, που από τη μεταπολίτευση λυμαίνονται εναλλάξ την πολιτική ζωή και ευθύνονται εξ ολοκλήρου και εις ακέραιον για την κατάντια της χώρα.  «Έλα, να παίρνει σειρά ο επόμενος» είπα περιχαρής.

Σήμερα, ξεθύμανε η χαρά και με έπιασε μελαγχολία. Άντε και σε 6-8 ακόμη χρόνια ξεφορτωθήκαμε και τον Λιγνό, άντε και σε άλλα 6-8 ξεφορτωθήκαμε και την Πριγκήπισσα Θεοδώρα. Μετά από αυτά τα συνολικά 12-16 χρόνια, σε τι μπορεί κανείς να ελπίζει; Τι θα έχει απομείνει από αυτή τη χώρα, για να διορθωθεί;

Advertisements

6 thoughts on “Μία λιγότερη

  1. Οι βάρβαροι είναι μια κάποια λύσις…
    Παρόλαυτά αν δεν εμφανιστεί ο Μεσίας ίσως να είναι ο καιρός να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας…

  2. Θα συμφωνήσω με Polykarpo. Οι βάρβαροι… και μάλιστα οι βάρβαροι τύπου βίκινγκ. Σε κάθε περίπτωση πάντως μας έχω ικανούς να βαρέσουμε μία χαρά διάλυση ως κράτος από μόνοι μας.

  3. Ποιος εγγυάται ότι θα έχουμε ξεμπερδέψει με δαύτους σε 12-16 χρόνια; Το Μητσοτακέικο έχει πολυπληθή πάγκο, τα δίδυμα το 2021 – 2027 θα δραστηριοποιούνται στο Ταφτς και η νεαρά Μαργαρίτα θα είναι σε κατάλληλη ηλικία για υπουργοποίηση. Τόσο εύκολα νομίζετε ότι αλλάζει η «κληρονομική δημοκρατία»;

  4. Ακόμη κι αν ξεμπερδέψουμε σε 12-16 χρόνια, φοβάμαι ότι η χώρα και πολύ περισσότερο οι πολίτες της δεν θα αξίζουν απολύτως τίποτα και θάναι χαμένος χρόνος να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Δεν πιστεύω και σε θαύματα, άθεος γαρ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s